Nu mai tipa la mine!….Zic.

large~Exista acea liniste ascunsa dupa tipetele tale.~

Undeva in glasul tau exista acea tacere far’ de care nu poti tipa. Unde gandurile se impletesc cu gesturile, unde ochii iti zaresc ultima particula de praf, unde urechile sunt mici radare care-ti surprind sensibilitatea cuvantului; unde intervin impulsurile inimii care-ti bat treptat pana se ajunge la un ritm alert.

Linistea aceea pe care nu o poti gasii se afla ascunsa-n tine. Cauta-te, sau lasa-ma sa te caut, fiindca cel de azi nu esti TU, iar cel de maine nu vei fii ca cel de azi. Nu mai tipa! Nu pot sa-ti aud inima cum se zbate pentru putina pace. Nu tu vrei asta. 

Masca ce-ti ascunde frumusetea personalitatii este activa pe persoana ta, vreau sa-ti vad fata adevarata si sa ma bucur de prezenta ta cum o faceam odata. Ochii tai blanzi ca ai unei feline usor deranjata pentru a putea fii remarcata in multime, blanzi dar salbatici, putin cam dramatici cand avea lacrimi in ochi si-mi spunea : Eu numai pot! tipand, scuipand foc. Mi-a dat foc la glas si nu i-am mai putut vorbii in fata…: Te rog nu mai tipa asculta-ti bataile inimii si incearca sa fii TU.

Maini zgariate de unghii, ma simteam in cusca unei inchisori. Intrebam cu frica: De ce facii asta? Si imi raspundea cu sila: D-aia.

Simteam cum o umbra de ura avea puterea de a tine in lesa o persoana, de a o domina cu puterea unui Inger si de a o inzestra cu puterea unui Demon.

Nu mai tipa te rog! Nu mai tipa! Nu imi mai aud pulsul si tu esti aproape pe moarte, intoarce-te si cauta-te!

Buze crapate si insangerate, atat de uscate incat imi imaginam racoarea Desertului cu nisipul aspru ce-mi zgaria fata. Imi zgaria fata la propriu fiindca s-a apropiat sa ma sarute multumindu-mi ca sunt acolo.

Voce sensibila pe portative neglijente, mai in coborasuri mai in urcari, cam ragusita dar destul de senzuala. Isi gasise pacea si linistea dar inca dadea sa tipe.

Nu te mai speria de tine, gandurile o iau razna atunci cand orele se ratacesc. Nu te mai speria de lume si nu mai incerca sa pari ca Ei. Nu te mai pierde pe tine si nu o lua pe carari pe care nu ai mai fost. Linistea se afla ascunsa-n tine si degeaba o neglijezi cu raceala unui fulg de nea gata sa se topeasca. Fiindca rece sau cald, tot te vei topii la un moment dat.

Leave a comment