Din perspectiva unei curve.

tumblr_n059aj0xgE1qj3qq9o1_r1_500Silita de tot dispretul,si ea a fost iubita drept a fii o fiinta curata, plina de ea,pura. Dar iubirea vietii ei s-a dus si odata cu ea si sufletu ei curat. A uitat de griji, a uitat de ea, a uitat ca tot ce mai avea era sa-si poarte masca pe ochii si sa ridice capul. A cazut in mainile primului barbat care i-a iesit in cale. I-a placut, fiindca a facut-o sa uite de suferinta, a facut-o sa treaca prin stari straine, fara pret, doar straine. I-a placut sa se simta “iubita” din nou. Dar a gresit…fiindca urmatoarea zii, era tot singura in pat, la fel de sufocata de suferinta, la fel de palida cu buzele ciuruite, parca beata de somn si trista de parca cineva murise. Dar stai…chiar murise. Sufletul ei murise, EA insasi murise.

De atunci scarbita primea oricare barbat in patul ei, nu simtea nimica, nu simtea durere, nu simtea placere, nu simtea fericire. Doar sila. Se misca tandru pe langa pat dandu-si jos halatul din catifea muscandu-si buza,sarind in pasi de dans care mai decare mai provocator si mai pe placul barbatilor. Ea nu voia banii, dar fiind cunoscuta drept o fiinta folosita, simtea ca asta e ea, si ca in asta a transformat-o viata, nu poate schimba.

Dupa ce si-a terminat treaba, s-a dus plina de scarba la dus, s-a dezbracat si si-a privit pielea arsa, se simtea murdara de fiecare data, de aceea isi facea dus cu apa fierbinte sa nu-si mai simta corpul. Unghiile ii sunt rupte, neingrijite, cui ii pasa?;rimel intins pe fata, buze decolorate, parca vinete. S-a bagat sub dusul fierbinte si simtea cum ii curge noroiul de pe ea,voia sa scape de toata murdaria asta. S-a asezat sub valul de ploaie al robinetului si a incepul sa planga cu lacrimi amare.

*      *       *

Era o dimineata plictisita, fata isi tarsie usor papucii pe podea pana ajunge la ibricul cu cafea tare. Soarbe din ceasca de parca ar fii prima ceasca, desii era prima pe ziua de azi. La usa ii bate nebuneste cineva. Se duce fara nici o tragere de inima si se uita pe vizor mai intai de toate. Era marea iubire a ei. Era imposibil, dar se pare ca posibilul e posibil. Ce cauta acolo?

Fata isi aranjeaza repede peruca pe cap, sa nu care cumva sa fi fost descoperiat tocmai de El, ii deschide si il primeste: la fel de frumos si de bine structurat de cand l-a cunoscut, acees persoana cu fata albicioasa care sustine doi ochii caprui spalaciti, niste buze pline, par brunet mare.

-Ce doresti?, intreaba fata cu frica. Iar baiatul lesina in fata ei in mod ciudat.

Il aseaza pe pat, ii da cu niste apa pe fata si ii vede ochii cum i se deschid. Stia ce avea de facut, era deja invatata.

~Sunt scabita, pur si simplu scarbita de mine, buzele astea tin 20.000 de alte sarutari straine a caror persoane nici macar nu le stiu numele. Mi-e sila de mine, mi-e frica sa nu te infectez si pe tine, dar mai atinge-ma odata, atinge-ma inca o data iubirea mea, pentru ultima data si apoi mor.~ spuse in gandul ei.

Barbatul se ridica cu o privire provocatoare si ii priveste corpul ei gol. Intinde mana ca un copil dupa ciocolata si ii atinge soldurile. Se apropie….se apropie din ce in ce mai mult.

~Saruta-ma te rog, te-am iubit si te iubesc, saruta-ma pentru ultima oara si o sa vreau sa mor~ se gandeste din nou ea.

Intr-un mod ciudat barbatul incepe sa o sarute cu pofta, sa-i atinga corpul cel dornic de dragoste. Ii mangaia sufetul. Avea nevoie sa simta iubirea, nu o mai simtise de multa vreme, a fost ceva miraculos pentru ea.

-Nu te-am uitat nici pentru o clipa,te urasc pentru ca ai facut asta; ma urasc fiindca te-am vandut. Si pleaca din incapere fara nici macar un “La revedere”.

*       *      *

Iar dupa spusele fetei, aceasta este gasita moarta in cada, nu la mult timp dupa producerea acestei intamplari.

One thought on “Din perspectiva unei curve.

  1. postarea asta….hamm cum sa ma exprim….nu am cuvinte, pare atat de reala, atat de vie, transmite atat de multe…

Leave a comment