Frumusetea ucide!

tumblr_mhedwgNhNF1s3aloxo1_500Pantofii negri cu toc argintiu, model vechi, inalti; ciorapi sub genunchii perfect conturatii, genunchiul drept avand o  alunita simpla; o jartiera neagra din dantela, modelata atent; deasupra se ridica o rochie neagra mulata. O femeie atat de frumoasa, forme nedefenite dar pe atat de indecente , atat de sexi. Un decolteu in forma de V adanc, sani aproape unitii care formau o dunga fina;la gat purta un colier argintiu lipit de asemenea de pieptul ei gol, la fel de gol ca inima celor din jur care o admirau. Ochii ei verzi ii erau creionati cu negru, culoarea specifica ei, tenul insa era alb ca varul. Par drept saten deschis spre argintiu, azvarlit pe spatele ei gol.

Un tanar, brunet, inalt, imbracat la sacou, a incercat sa o invite pe domnisoara la dans. Spre surpinderea celorlalti tineri, fata a acceptat propunerea. In mijlocul discotecii cei doi dansau un vals de vis, pasii maruntii nu faceau decat sa le apropie corpurile celor doi parteneri. Si se apropiau, si se apropiau, pana au devenitul unul. Sanii fetei apasau pieptul tanarul, facandu-l pe acesta sa zambeasca respectos. La finalul dansului fata facand o plecaciune tinandu-l de mana pe tanar, acesta si-a declarat direct iubirea pentru dansa. Dar fata a refuzat sa ii fie alaturi  in continuare si si-a aranjat rochia lasandu-se purtata de bratele altui barbat se pare, unul blond, ochii verzi, inalt de statura, imbracat cu un costum negru si mulat. Dupa o runda de dans haotic, fata il refuza si pe acesta, astfel ea apropiindu-se de cel mai atragator baiat din sala, i-a atins umarul subtil si a tras aer in piept.

“Te ajut cu ceva frumoaso?” ii spune, in acelas timp langa el aparand iubita acestuia care tocmai in fata ei il sarutase apasat.

A plecat capul in jos parca injunghiata in inima, dar alb cu alb nu se va potrivii niciodata.

Pentru a gasii perfectiunea in Ceva nu trebuie sa o cauti, trebuie sa o lasi sa vina.

Leave a comment