Inger – Demon.

tumblr_myi0z6FhKn1r9hb17o1_500Ce se intampla atunci cand diferenta dintre demon si inger esti Tu?

Piele mai aspra ca o blana de lemn neslefuita, buze arse de filtrul unei tigari proaste si tari, ochi rosii de la nesomn; prea multe probleme si totusi esti in viata, sprancene negre atat de negre incat pareau a fi conturate cu un carbune incins, gene risipite odata cu demachearea rimelului. Par rozaliu ca petalele uscate unui trandafir uitat in dulap de acum 2 ani. Voce aspra, ragusita, cu o zi in urma ai tipat prea mult dandu-ti seama apoi ca e in zadar. Genunchi julitii, acuma o saptamana ai sarit in ajutorul unei pisicute care era sa cada intr-o rapa; era o pisicuta  neagra, asa-i? Pe ea nu o salveaza nimeni se spune ca aduce “ghinion”… Ti-ai tras sufletul si ai incercat sa-ti bei cafeaua din ceasca de pe vremea mamei tale dar te-ai ars la buza.

La dracu” aceste doua cuvinte au inceput sa tii se infiripe in viata de zi cu zii. Nu iti reuseste nimica, si daca iti reuseste te bucuri al dracu de mult pentru o clipa. ~Totul este trecator.~ Mi-a spus cineva si eu n-am crezut. Dragostea nu poate fii trecatoare, dar cine e acel El, in nici un caz un Oarecare.

Zace un demon dupa fata asta inocenta a ta nu? Zace un demon imbracat in inger, fiindca iti vine sa faci bine trezindu-te ca faci rau. In prima zi cand ai fost cu adevarat fericit ai uitat sa te gandesti ca intr-o zi o sa te doara, dar ai prins aripi si ai zburat departe, uitand ca ajungand departe poti sa te prabusesti. Si ai cazut. Auci, cred ca a fost dureros…

Ti-am spus eu” iti spune cineva cand esti la pamant. Dar defapt nu ti-a spus nimica, nu? Descoperirea imaginii cu acei doi ochii cautatori de pace te face sa nu renunti niciodata; te face sa calci si azi prin foc, sa calci si maine prin foc. Te face sa fii puternic. Desii esti mult prea rau cu oamenii, ei merita rautatea ta. In tine a zacut si un inger candva, dar ei, oamenii, l-au gonit.

5 thoughts on “Inger – Demon.

  1. asta e postul care a pornit de la ce ti-am zis eu in pauza? ” ca demonii sunt blonzi cu chip de inger?”

Leave a comment