Ce este iubirea?

tumblr_mpevnaHsyq1rqbb5co1_500Majoritatea ma fac nebuna pentru ca Il iubesc.

Ce este iubirea? Ii sopteam la ureche de fiecare data. Dar nu-mi raspundea, ma lasa sa descopar. Sa-i descopar fiecare parte din El. M-a lasat sa intru in El, sa-i simt inima cum bate, sa-i simt fiecare pulsatie cum ii joaca prin vene. Era asa de fierbinte plin de dragoste. Iubitul meu e o Dragoste.

Nu exista un drum spre ura atata timp cat exista dragoste. Iar El, El mi-a spus ca dragostea Lui pentru mine e in mainile mele. M-am simtit ca  si cand as merge pe o funie subtire deasupra unui oras la 200 de km de pamant, cu mainile pline de sange pur unde impachetam inima Lui. De fiecare data cand eram lovita cu cate o sageata, durerea ma cuprindea si ma inclinam dar niciodata n-am cazut dupa funie ca sa-L ranesc. Si simt ca niciodata nu o voi face.

Ce este iubirea? L-am intrebat din nou muscandu-ma de buza si asteptand un raspuns concret. Dar prefera sa taca. Se pricepea la asta. Tacerea Lui ma omora. Ma dispera. Ma facea sa o iau razna si explodam in sute de sarutari diferite unde el imi zambea si imi respira rapid peste umar. Ma imbratisa asa de strans incat simteam ca mi se taie respiratia. Mi-a prins capul in mainile lui mici si mi-a spus: “Iubito hai sa-ti arat ce-i iubirea” si m-a trantit in pat atingandu-mi buzele cu mana fin. S-a apropiat incet cu gura intredeschisa de ale mele buze si m-a privit intens. Nu i-am putut rezista si m-am ridicat si L-am sarutat de parca azi ar fi ultima zi din viata mea si maine as murii. L-am sarutat de parca ar fi fost prima data si ultima data. Am simtit pasiune, dragoste, sentimente impletite si rasfirate intr-un sfarsit. Am vazut cum bat in mine doua inimi: A Lui si a mea. Am simtit cum seara se contopeste cu ziua si cum eu si El suntem unul. Eram legati doar printr-un sarut. Doar prin dorinta mea.

S-a o prit pentru o secunda si mi-a zis: “Simti iubito? Asta este iubirea”. Si L-am prins de gat si L-am sarutat in continuare, lasandu-mi dorinta sa se indeplineasca.

2 thoughts on “Ce este iubirea?

Leave a comment