Inspiratia de seara.

tumblr_mfyw80tVyr1rkflvdo1_500Atingerea Lui.

Privirea Lui.

Sarutarea Lui.

Ochii Lui.

Buzelele Lui.

Pielea Lui. Acele maini fierbinti, acea culoare in zambetul Lui. Placerea Lui era placerea mea. O singura….

O singura respiratie si acuma ma chinui sa-mi iau ramas bun. Un singur sarut si acuma ma chinui sa imi despart buzele de ale Lui. O singura ATINGERE iar acuma ma chinui sa traiesc fara El. Unde e El? Nimeni nu va stii. El desi e acolo, e cu mine chiar acuma. Nu este logic? Nici nu trebuie. Ce trebuie sa stii TU. Stiu doar EU.

Prima intalnire a doua suflete. Prima imbratisare calduroasa, prima imbratisare cu ura. Primul sarut, prima muscatura, prima palma. Prima data cand L-am atins pe El. Prima data cand m-am lasat atinsa. Magie. Este ceva prea putin spus. Cuvintele cu care as putea sa ma exprim pe intelesul TAU nu-s inventate inca. Ochii Lui sunt prea frumosi pentru a fii descrisi. Intelegi? NU. Nu ai cum sa intelegi, singura persoana care este indragostita acum sunt EU. Poate si tu. Simt cum iti bate inima.

Asa ii batea si iubitului meu cand era indragostit. Era. Acuma este?

Caldura pielii Lui m-a invelit intr-o noapte tarzie, cand ceasul batea miezu noptii. Cand mi-a pus mana atent pe fata. S-a apropiat si m-a sarutat apasat cu ale Lui buze crapate si creponate, rozalii spre incolore, moi…atata de moi incat simteam ca mi se topesc in gura, de dulci erau dulci; nu m-a sarutat niciodata cu ura, dar m-a sarutat cu frica. Frica este cel mai mare dusman al omului. Si am simtit-o, dar era un fel de frica amestecata cu iubire, acest mister mi-a intrat in vene, acest mister este El. Drogul meu. Imi vreau doza chiar acum, dar m-a pierdut pe drum incercand sa-i spun ca eu inca incerc sa ma adun… inca incerc iubitule..

L-am mangaiat pe corpul lui perfect. Sunt prea moale ca sa-i rezist. Prea multa dragoste ca sa nu ma descarc. Aproape de mine nu o sa-i fie rau. Printre atata lume rea si atatia oameni care ucid. Eu aleg sa-l tin pe El ca pe o piesa scumpa de muzeu si sa-L iubesc azi ca si cand ar fi ULTIMA ZI din viata mea. Atat de multa pasiune intr-un singur sarut, atat de multa dragoste intr-o singura atingere incat emotiile cresc, iar lacrimile nu se stapanesc.

Dragoste. Cine a putut definii cuvantul dragoste? “Dragoste”. Acest cuvant il pot definii doar indragostitii.Ma declar indragostita de El. Niciodata indragostita de un alt El.

Leave a comment