Rosu aprins.

tumblr_nppxodmipi1rayduwo1_500

Dulceata de capsuni in binecuvantarea rasaritului . Da, a dulceata de capsuni mirosea in masina aia plina de vant din parul ei. Plina de flori dintr-un tei si ma facea uneori neatenta fiindca-mi stranutam fricile peste geam. Geamat dintr-o melodie sexi aproape acoperita de Ea. O priveam pentru ca vedeam in ea si visele mele ,pentru ca cu Ea urma sa alerg prin Lume.

* * *

Ma uit atent la fata Ei palida. Ma uita Dumnezeu. Venin. Ace si vin. Vin ce-i tinea buzele reci ca mine. Nu ma pot abtine, ma simt pe parca as fii insetata de sange si ii sar la gat amortita si straina de Ea fiindca nu-mi vorbeste doar zambeste si-s vanduta de ingeri in timp de-mi aluneca mana pe Ea si nu ma intelegea fiindca nu voia.  O imping si o privesc , Dumnezeule ce ma faci sa iubesc? Si-i plang la piept in sani ce-mi scufunda lacrimile, cascada spre abdomenul ei usor dezbracat fiindca ma ia in brate si isi da seama ce s-a intamplat si-mi saruta fruntea putin mai apasat ca niciodata si ma lasa moale si-mi zambeste iar ca o Floare de crin cu parfum ce ma conduce-n transa, acolo unde realitatea si visul sunt departe, de aceea am ales sa o las pe ea sa stea pe spate. Si-mi pierd din fire, din neuroni, din lumina din retine, si-mi pierd si suflul si gandul ca ar putea fii gresit, si ma apropii murmurand de buzele ei ce ma alearga. Isi intoarce fata, speram sa nu fie asa si m-am departat, dar a venit si m-a catat si m-a prins de sold muscandu-si buza de jos la fel cum facea mai de mult la poze pentru ca stia ca-mi place. Stia ce-mi zace-n piele si ascundea asta in fiecare tigara si fiecare lacrima amara.

M-a lasat sa o adulmec din cap pana-n picioare goala, la fel de goala cum e privirea mea spre ea. Rosu aprins, m-a convins doar printr-un “pss” si n-am mai dormit. Era noaptea noastra de rasarit, de aici am pornit, nici acum nu mi-am revenit complet, parfum de crin ce-mi era intiparit in haine si poate mi-era doar o Nebunie, poate asa a fost sa fie. Poate nici noaptea nu e noaptea atunci cand te dezbraci de frici, si fix cand m-am gandit la asta mi-a luat obraji-n palme si m-a sarutat. Cum ma cheama? Am uitat. Timpul a uitat sa treaca si el s-a uitat la Noi, si desii e doar o poveste am putea fii Noi. Ati putea fii Voi.

Rosu aprins, fiori descrisi,piele, nisip, ruj si parfum de crin. Eu , Ea, Noi si Voi toti care va iubiti. Toti suntem niste pasari libere ce putem alege tot ce vrem noi sa fim.Daca esti pasare atunci zboara!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s