Frenezie.

tumblr_ltoey6MG1V1r3a6jho1_500~Lovitura fatală e atunci când o primești pe ascuns. Tu când ai tras pe trăgaci te-ai speriat?~

Evit conflictele de orice grad. Mă întorc în închisoarea asta plină de urme, plină de fum. Ultima oară când ne-am iubit aici am dat foc la împrejurări. Habar n-ai tu câte țigări am ars după ce mi-ai ars cântul. Mi-ai dat foc la ața din care mi-era croșetată inima și ai făcut-o să explodeze fără să zici nici măcar un “Mulțumesc pentru moment”. Au sărit scântei din abdomenul tău când mă atingeai. D-aia îți spuneam să o iei mai ușor: “Ia-o mai ușor, avem iubire în noi cât să-nvelească tot Pământul, nu trebuie sa ne grăbim!”. Dar ai plecat. Deloc favorabil pentru mine, poate pentru că visele nu-s tot una cu realitatea. Poate d-aia-ți scriu acum. Poate e o altă zi sau o altă dimineață fără de care nu pot susține concluzii. Poate e doar o altă zi…poate e doar o altă iluzie.

Mă simt euforică azi. Azi intru în cușca mea mai de apoi și-mi învelesc visele cu plapume moi, de asprime s-au săturat. Eu nu m-am săturat de corpul lui și încă-l caut. Il caut pe sub cearceafuri, pe sub pături, pe sub vise dar NU, el defapt era unu dintre visele mele. Era unu dintre deținuții mei. D-aia i-am ordonat să mi se arate, iar bustul lui îi iese din întuneric. Șoldurile acoperite de un cearceaf alb ca varul, apa ce i se prelinge de pe păr pe față și tot mai jos, tot mai jos. Îmi iau delicat pistolul și-l așez ordonat pe tâmpla lui. Disperată după aparența lui încerc să-mi înghit nodul din gât înainte de a vorbi. Respira sexy. Damn. De ce respira sexy?

Pasiunea mea nestăpânită pentru el e infinita și fiindcă e nestăpânită, chiar e nestăpânită atunci când își linge buzele uscate din nou și îmi face inima s-alerge. Îmi face sângele să cedeze plăcere, îmi vibrează corzile, îmi licăre priviri. Îi licăr priviri.

Tu chiar vrei să dăm iar foc la ceva?

Ascult cum apa curge-n cadă, cânt de primăvară injectat cu aromele tale fiindcă-ți bagi un picior în apa fierbinte și te așezi lângă mine. Mângâieri dulci ca mierea pe muzica bătaii tale de inimă. Dar încă tremuri pentru mai devreme. Încă-mi tremuri frici. Nu dragule, nu trebuie să îți fie frică, te riști și câștigi sau vrei să pierzi direct? Fiindcă pistolul îl țin după mine și tot ce fac acum e să-ți dau o șansă. O șansă pentru că mi-ai luat mințile. Asta explică tot. Mi-ai luat mințile și ai plecat de tot.

Deși aș vrea să fii cu mine în momentul ăsta, chiar ar fi palpitant să mai dăm foc la ceva împreunaă, dar mi-ai luat gândurile și le-ai așezat cum ai vrut tu. Mi-ai luat mințile și m-ai făcut să fac ce vrei tu. Pentru asta ești aici, ca să-mi naști defapt tu mie frici. Dar nu-ți iese. Deși tânjesc după o clipă de foc, tânjesc mai mult după un moment de tras un foc.

~POC~ 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s