Zambeste.

tumblr_lxz0y3jApT1r6ki37o1_500~Zambesti ca sa-mi zambesti sau zambesti ca sa zambesti?~

Paradox. Un punct de pornire care este acelas punct de intoarcere. Excentric. Mai rau ca niciodata. Porti in sufletul acela o Gara unde toti vin pentru prima data si  pleaca pentru totdeauna. Zambetul tau este paralizant atunci cand o faci, o faci cu inima. Cum poate un om sa se prefaca atat de bine? Ce zace sub pleoapele alea? Ochi ai carui liniste nu si-o gasesc. S-au regasit in oglinzi sparte si murdare.

Mers mortal, demential de vicios. Daca faci parte din gandul meu inseamna ca faci parte din mine? Nu-mi pasa daca esti sarac sufeteste, amndoi o sa inflorim. Asa se imbogatesc oamenii. Asa ma inbogatesc eu. Cu tine. In gand, in inima, in suflet, in brate. As vrea sa invoc spiritul ce te detine pentru a-l revia. Vreau sa-ti dau fericirea mea pentru a putea fii cu adevarat fericit.

Minti! Legatura dintre noi este nula. Curand am sa-ti regenerez inima cu totul si o sa-i creez felul incandescent de a fii, pentru a ma iubi doar o data. O sansa pentru glasul tau sacadat si pregatit de orice razboi ai avea in tine. Pregatit pentru mine? Niciodata. Nu ma cunosti. N-ai sa ma cunosti niciodata, fiindca tie nu-ti place sa citesti. Din poze nu-ti poti da seama cine-s eu. Citeste-ma. Hai nu ezita.

Linistea ta incepe sa scoata un scancet si te simt cum te pierzi, cum paharul ti se umple. Esti ca mine. Astepti pana la ultima picatura.Cand paharul ti se umple da-i si bea-l. Sau schimba-l pentru ceva mai bun. Stii? Eu iti pot  da un pahar cu sperante si iubire, care te pot face sa crezi in tine. Ma asculti? Niciodata nu o sa plec din Gara ta, am sa raman acolo ca un om necunoscut, dar am sa raman.

Este evident ca vreau sa-ti fiu prizoniera si sa ma aflu aprinsa in felinarul tau intunecat din piept. Esti prea patrunzator pentru mine dar atat de grafic. Complex. Prea putin spus. Intens. Prea mult spus. Esti TU si asta ma face sa inebunesc. Esti termenul ce-mi motiveaza viata si simt ca daca nu zambesti. Nu zambesc. Am facut un pact cu Moartea sa-mi anuleze ziua. Vreau sa te fac sa zambesti si apoi se poate intampla orice. Acum ce faci? Zambesti pentru mine sau zambesti doar pentru a zambii?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s