Zâmbește.

tumblr_lxz0y3jApT1r6ki37o1_500

~Zâmbești ca să-mi zâmbești sau zâmbești ca să zâmbești?~

Paradox- Un punct de pornire care este acelaș punct de întoarcere. Excentric- Mai rău ca niciodată. Poți în sufletul acela o Gară unde toți vin pentru prima dată și pleacă pentru totdeauna. Zâmbetul tău este paralizant. Cum poate un om să se prefacă atât de bine? Ce zace sub pleoapele alea? Ochi ai cărui liniște nu și-o găsesc s-au prăpădit în oglinzi sparte și murdare.

Mers mortal, demențial de vicios. Dacă faci parte din gândul meu înseamnă că faci parte din mine? Nu-mi pasă dacă ești sărac sufletește, amndoi o să înflorim. Așa se îmbogățesc oamenii. Așa mă îmbogățesc eu, cu tine în gând, în inimă, în suflet, în brațe. Aș vrea să invoc spiritul ce te deține pentru a-l reînvia. Vreau să-ți aduc fericire să o sorbi din palma mea.

Minți! Legătura dintre noi este nulă. Curând am să-ti regenerez inima cu totul și o să-i creez felul incandescent de a fi pentru a mă iubi doar o dată. O șansă pentru glasul tău sacadat și pregătit de orice război ai avea în tine. Pregătit pentru mine? Niciodată. Nu mă cunoști. N-ai să mă cunoști vreodată, fiindc ție nu-ți place să citști. Din poze nu-ți poți da seama cine-s eu. Citește-ma. Hai nu ezita!

Liniștea ta începe să scoată un scâncet și te simt cum te pierzi, cum paharul ți se umple. Ești ca mine. Aștepți până la ultima picătuă. Când paharul ți se umple bea-l sau schimbă-l pentru ceva mai bun. Ști? Eu îți pot da un pahar cu speranțe și iubire care te pot face să crezi în tine. Mă asculți? Niciodată nu o să plec din Gara ta, am să rămân acolo ca un om necunoscut, dar am să rămân.

    Este evident că vreau să-ți fiu prizonieră și să mă aflu aprinsă în felinarul tău întunecat din piept. Ești prea patrunzător pentru mine dar atat de grafic. Complex, prea puțin spus. Intens, prea mult spus. Ești TU și asta mă face să înebunesc. Ești termenul ce-mi motivează viața și simt că dacă nu zâmbești, nu zâmbesc. Am făcut un pact cu Moartea să-mi anuleze ziua. Vreau să te fac să zâmbești și apoi se poate întâmpla orice. Acum ce faci? Zâmbești pentru mine sau zâmbești doar pentru a zâmbii?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s