Vino…

tumblr_n06n8a7wVy1syau7so1_500

~Vino mai aproape, haide vino mai aproape, imaginatia ta nu e ceea ce pare,  nici tu nu esti ceea ce pari.~

Taci. De ce taci? Nu merit tacerea asta din partea ta. Eu merit vorbele tale. Cuvinte spuse cu suflet sau cu ura, cuvinte pierdute sau recuperate. Vreau doar sa-mi spui ce vrei de la mine.

Ce vrei de la mine?

Suspin demonul din tine prin corpul meu si nu inteleg. Dar tu intelegi? Intelegi cum taci si tragi dintr-o tigara deja terminata? Nu te arde? Tu chiar nu te simti? Nu ma simti? Tu ce simti?

Plangi prin ochii aceia care parca-mi rad in fata. Razi de mine? Eu nu as putea rade de suferinta ta, sa stii ca si eu sufar ascultandu-ti tacerea ce-mi tipa in timpan, mai ca ma surzeste piuitul, sunetul tacerii ce-mi raspunde prin diferite semne. Haide, vin-o mai aproape sa-ti spun cum aud pasi prin camera, cum aud pasi prin mine, cum te vad in oglinda cand ma uit atenta la mine. Haide vin-o sa-ti prezint prietenii mei porumbeii. Cu ei zbor seara de seara si nu incerca sa ma faci nebuna fiindca o sa te simt. TU NU MA SIMTI. 

Nu ma simti cum ma sparg ca o vaza cu 4 trandafiri negrii vopsiti in zmoala. Fiindca s-au ars mai intai si apoi au reinviat. D-aia taci? Fiindca nu mai poti sa reinvii? Nici eu. Dar la mine macar iti vorbesc ochii.

Haide, vin-o inspre mine, ridica-ti privirea, casa mea e-un cimitir, aici au murit sentimentele mele, aici au si reinviat. Aici in incaperea asta nu mai sunt vii cu vii si mortii cu mortii. Aici sunt eu si cu mine si tu si cu fostii.

Tu astepti sa poti vorbii desii ai putea sa nu mai ma inebunesti cu tacerea. Vorbeste-mi! Spunde-mi ceva. M-am pierdut in tacere ta si nici macar nu ai inceput sa spui un cuvant. Cuvintele se masoara in secunde iar timpul trece si a  trecut prea mult pe gratis. Incepe plata. 

Gandeste-te inainte de a-mi vorbii fiindca sunt prinsa in inchisoarea ta. Tu si cu mine , eu si cu tine. Ma ascund in tacerea ta si imi urez singura un bun venit in viata viitoare. Fiindca acum e acum dar mai incolo e deja pierdut. Cum tu ai tacut si trupul meu a cazut.

Advertisements

2 thoughts on “Vino…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s