Fii tu. Fii ceea ce vrei sa fii.

Chiar daca unii spun ca nu le pasa, le pasa chiar foarte mult. Mai ales in unele momente.

Nu mi se pare corect ca lumea sa judece, dupa imbracaminte sau dupa felul in care arati fizic.  De ce se iau in ras fetele mai plinute si cele prea slabe? Poate chiar au o boala, poate s-a intamplat ceva in familie si din cauza asta au patit ce au patit. Nu este corect ca ele sa fie judecate. O problema apare nu pentru ca vrei , ci pentru ca e o  intamplare, e o realitate.

Stiti cate scarificii ar face o fata mai plinuta ca sa slabeasca? Ar sta zile nemancata, ar plange nopti intregi dimineata fiind “fetita nepasatoare si vesela”, s-ar schimba radical; odata cu fizicul si comportamentul ei. Aceste jigniri nu numai cu o ranesc ci o fac sa fie si mai puternica. VOI oamenii schimbatii lumea din jur si apoi spuneti: “Dar, vai ce mult te-ai schimbat nu mai esti cum erai mai demult”. “Logic. Doar TU ai putut avea aceasta putere de a ma schimba.” Dar cu siguranta nu va mai  reusii nici o alta persoana sa o schimbe fiindca deja e tare, si nu ii mai pasa de cei din jur.

Sau despre eticheta dupa haine. Nu hainele il fac pe om. Nu pentru mine. V-ati gandit vreodata ca un om de pe strada cu haine jerpelite, murdar, cu papuci rupti care-si taraste sufletul intr-un sac cu zdrente si resturi furate doar ca sa-si poata mai strange cate o zi sa vada lumina soarelui; poate avea un suflet imens, de neinlocuit. Acel om, aranjat ,spalat, imbracat mai bine poate sa fie chiar acuma printre noi si tratat ca atare, frumos si respectos. EL e acelas om cu cel de pe strada dar etichetat altcumva. De ce? De ce trebuie sa ne imbracam scump si sa fim BOGATI ca sa fim sus, si vazuti bine. Comoara se afla in suflet, nu pe haine.

Ca si in iubire. Nu poti sa te indragosteti de niste haine si de niste banii. Adica eu nu o pot face. Frumusetea fizica se duce. Sufletul ramane. La 40 de ani deja iti apar ridurile, se vede ca ai trecut prin viata…atunci nu mai esti “frumos” in adevaratul sens al cuvantului. Esti doar tu. Sufletul tau nu imbatraneste o clipa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s