Dorinte.

Toti avem dorinte. Suntem oameni. Dupa ce aveam ce ne dorim, o sa ne dorim ceva mai mult, dupa ce o sa avem acel “mai mult” o sa ne dormim MAI MULT, si tot asa. Niciodata nu vom fii multumiti.

Cateodata unii dintre voi exagereaza cerand practic imposibilul: telefoane scumpe, haine scumpe etc. Nu toti parintii au o situatie financiara buna, altii chiar deloc. Stiti cat muncesc parintii pentru voi? Va dau pana si ultimul leu din buzunar, la masa nu mananca cu voi si va intrebati de ce. Pentru ca va lasa voua totul. Isi dau sufletul la servici , vin acasa obositi, tristi, plictisiti, stresati si voi tot ce faceti e sa le cereti. Cereti! Cereti! Nu v-ati plictisit? Cred ca a venit timpul sa munciti pentru ce va doriti, fara munca nu o sa primiti nimica. Lucrurile s-au schimbat si nu mai este asa usor.

Daca vrei ceva cu adevarat lupta si nu te da batut oricat de greu ti-ar fi; daca dai gres nu iti indrepta privirea spre pamant. E dreptul tau sa mai incerci odata, e dreptul tau sa-ti indeplinesti dorinta, sa iti indeplinesti visul. Atata timp cat VREI, o sa MUNESTI pentru ce vrei!

Nu ai nevoie de curaj pentru asta, ai nevoie de vointa si incredere in sine.

Advertisements

3 thoughts on “Dorinte.

  1. Toti ne dorim ceva, mereu va exista ceva pentru care am vrea sa luptam, uneori o facem uneori nu, uneori e un lucru material alteori bunastarea nostra sufleteasca depinde de el, si totusi niciodata nu ne vom avanta cu usurinta in lupta pentru accel ceva, oricat de mult inseamna pentru noi va fi greu de facut primul pas, dar dupa ce ne vom gasi motivatia si curajul sa facem primul pas restul va fi usor :* Frumos post, si mai mult de atat adevarat, pentru ca de multe ori nu vedem sacrificiile pe care le fac parintii pentru noi :*

  2. Dorintele sunt niste lanturi de plumb radiat care ne urmaresc peste tot si nu ne lasa sa ne impacam cu noi insine,ele se infig in minte si ne mint atat de tripant incat ajungem sclavul lor.Eu aleg sa fiu liber.

    • Toti cred ca am vrea sa fim liberi, numai ca unii oameni fac ce zic ceilalti si se lasa mai prejos.
      Par ce nu vor sa fie. Si eu aleg sa fiu libera, sa fiu eu propriul meu stapan. Daca imi doresc ceva trebuie sa lupt pentru acel ceva nu sa stau sa astept ca poate-mi pica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s