Astept…

 tumblr_mpt282k1Uc1sox6gmo1_500

Sub aripile unui Vultur ce-mi incalzeste trupul ma aflu si inspir  tandretea Lui in corpul meu, expir iubirea mea prin corpul Lui. Astept cu nerabdare sa-mi sarute buzele cu pasiune, in tacerea zgomotoaselor rasuflari fierbintii pe decorul ticaitului unui ceas vechi de aproape 20 de ani. Astept….. astept…. Astept sa-mi zambeasca in diferite culori si sa-mi declare iubire infinita chiar daca eram intre patru pereti.

Sub presiunea unor te iubescuri spuse haotic, zburda sentimentele mele si-s indurerata. Astept…..astept macar un sarut sa primesc.

Ador tacerea, este singurul lucru care te mai face in viata. Vorbesti cu mintea nu vorbesti nu mine. Invata sa imi vorbesti iubite, vreau ca in seara asta sa ma iubesti, dar tacuta iti este tacerea de dinaintea sarutului fiindca incerc sa ma apropii si nu vrei sa-mi dai drumul.

Adorm pe bratul tau cu urmele ultimului tau sarut pe neasteptate, arde, arde atat de tare…si adorm.

*     *      *

Sunt trezita de ale tale palme calzi si aspre , mi-atingi pielea ca si cand ar fii ultima noapte a noastra, imi saruti umarul si gafai peste al meu par dezordonat, imi saruti gatul, imi saruti fata, imi saruti fruntea si inca te uiti la mine in felul acela. Privirea ta inofensiva ce ma imbratiseaza cu o caldura infernala ce ma face sa te trag mai aproape si sa-ti sarut buzele fierbinti. Te musc cu o usoara ezitare; dar te musc. Ma impiedic de mana ta incercand sa ajung la abdomen, dar iti ridic bluza usor si iti sarut gatul incet, nu era ca si cand timpul alerga in pasi vioi. Auzeam doar o singura inima batand fiindca eram doua suflete intr-un singur trup, si tot ce faceam era sa ne iubim…sa ne iubim pentru o viata intreaga.. sa ne soptim la ureche de fiecare data “Te iubesc”.

Am simtit pentru prima data o rascoala in mine, si am simtit ca esti TU, era ca un fel de vijelie care niciodata nu se va spulbera in fum, fiindca iubite niciodata nu o sa-mi vand iubirea pe un portofel de bani, si niciodata nu o sa-ti vand iubirea unei orfane.

Advertisements

3 thoughts on “Astept…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s