Unde ma aflu cand tu nu ma gasesti?

tumblr_mg8muw2Sgj1s07gipo1_500Croitorul croieste o panza din crengute de salcii care plang. De ce plang salciile? Dar oamenii de ce plang? Povara a sufletului. Dar salcia are suflet? Suflet ai si TU cititorule, si eu, si El si Ea. Suflet avem toti. Salcia avea suflet si plangea sarmana. Plangea si nu o auzea decat vantul.

Dar eu? Eu de ce nu o auzeam? Poate nu-s demna sa o pot auzii. Nu-s demna de Tine. Nu te pretuiesc cum trebuie. Gresesc? Mai gresesc, dar nu sunt iertata. Nimeni nu iarta intradevar. Toata lumea MINTE. Si eu te mint pe tine acuma.

Cand ziua ii ia locul noptii nu stii inca raspunsul intrebarilor de ieri. Mergi inainte. Pentru ce sa te mai intorci inapoi? Nu mai pune intrebari. Nu ti se va raspunde. ~Ochii mi se inchid. Privesc in alte lumii. Acolo este mai bine. In lumea asta in care ma aflu acuma salciile nu plang, iar eu sunt demna de tine, nu te mint! Dar daca o fac? Te-ai gandit? Sa nu ai niciodata incredere. Ea te poate mintii, El te poate mintii, EU te pot mintii! ~Si deschid ochii.

Inca un pas pentru a ajunge la apus. Dar de ce mai merg? De ce nu ma dau batuta? Pana la apus sunt un infinit de pasi. De ce merg? Am uitat ca nu trebuie sa mai pun intrebari. Nu mi se va raspunde. Imi poti raspunde tu? Da, da chiar TU. De ce nu pot ajunge pana la apus? Vreau sa ajung pana la apus cu tine de mana si sa uit ca salciile plang, sa uit ca lumea ma minte, sa uiti ca te-as putea mintii. Mai poti avea incredere? Noaptea e doar o stare. Apusule doar un inceput. Atunci rasaritul ce este?

Tu cine esti? Daca esti cineva sigur ma poti ajuta. Ajuta-ma sa ma deschid, sa iti pot spune ce simt, vreau sa ma deschid tie!

Ma duc sa plang cu salciile si sa le mint ca va fii bine, ca apoi sa fiu mintita de catre vant incotro sa ma duc,….fiindca nu stiu cum sa-ti spun dar m-am ratacit in Tine, si nu mai gasesc calea de scapare…

Advertisements

3 thoughts on “Unde ma aflu cand tu nu ma gasesti?

  1. “Ma duc sa plang cu salciile si sa le mint ca va fii bine, ca apoi sa fiu mintita de catre vant incotro sa ma duc,….fiindca nu stiu cum sa-ti spun dar m-am ratacit in Tine, si nu mai gasesc calea de scapare ” asta cred ca e cel mai profund citat pe care l-ai spus de cand te cunosc :))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s