Sa nu imi iei dragostea..

Disperata dupa dragostea lui. In jurul meu nu mai exista alta lumea iar daca exista  erau neimportanti. Dragostea cu care ma imbraca El este unica si nemarginita. Simt asta prin orice atingere si prin orice sarutare. Sunt oarba. Oarba pentru ca el ma orbeste cu frumusetea lui.

Distanta ne desparte dar noi nu ne despartim” ~ imi soptea.

Racoare in sulfetul cristalin,apa ce curge in mine, cascada cu vise neimplinite, vise murdare, vise straine, stinse ca o tigare fumata pe ascuns in spatele casei.

Aveam un vis erotic candva, cu mainile pe pieptul lui imi asteptam placerea buzelor fierbinti pe umarul meu rece. Eram din gheata pana sa-mi zambeasca apoi m-am topit. La fel de repede ca inghetata la 30 de grade C. Zambet de Zeu. Glas ingrosat, la obiect, fumator de fel, aroma lui de tigara…. M-am pierdut in el.

Ochii albastrii ca marea agitata de un potop, umbrita de un stol de pescarusi albi , femei goale, barbati goi, plaja pustie, scoici sparte, meduze, pesti mortii, pesti coloratii, alge, briza Marii Negre. O adevarata lume, nu? In ochii lui citeam zile, saptamani, anii, tristete, bucurie, dezamagire…. Prea multa dezamagire desii ei imi zambesc mie cu tandrete.

Sprancene incordate, incruntate, culoarea carbunelui, atata de dese si bine definite, nici un defect… ; pistrui apoape invizibili. Mi se parea minunat…; buze a carui poveste o vedeam in ceata…. Acele buze arse, crapate  s-au mai impletit cu alte buze, recunosc asta ma atingea dar cui ii pasa? Imi soptea : “Hai vin-o aici, lasa-ma sa…”

Si-mi indreptam privirea spre mainile lui. Pareau aspre, respinse; avea o cicatrice la degetul aratator vroiam sa-l intreb ce a patit dar m-a prins de mana… si-a muscat buza incet, apoi a lasat-o in voia sa. M-a tras mai spre El, mi-a dat drumul la mana si si-a dat tricoul jos fara vre un pic de teama. Parul ii era saten, din cauza luminii chioare batea spre brunet. Am strat sa-i admir corpul bine definit si fara sa vreau am intins mana sa-l ating. Atractia de El m-a facut sa-mi pun intrebari, dar cine le stia raspunsul AICI. ACUM.

Lasa-ma sa…” Au fost cuvintele lui.

M-a prins de mana si m-a lipit de corpul lui. Rasuflarea inimii a fost un soc.  Rasuflarea noastra… doar un JOC.

Lasa-ma sa te iau in brate iubita mea,

nimeni nu-mi poate lua dragostea,

daca mi-ar lua-o as stii imediat.

As fi in pamant sub pasii tai ingropat” mi-a zis.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s