Pianul mintii.

20140306-000102~Pianul este sunetul mortii. Este sunetul tau.~

Cand monstrul este deja in tine, nu mai ai de ce sa te aperi. Ti-e frica. Ti-e frica sa nu spui ceva gresit, sa faci ceva gresit. Dar tot ce-ti propui sa faci iese invers. Simti durerea cum iti inconjoara inima cu lanturi grele care te strang din ce in ce mai tare. Simti cum iti incordeaza respiratia si nu poti respira. O singura respiratie si simti cum iti curg lacrimi pe obraz. Nu poti oprii monstrul din tine. Nu te poti ajuta pe Tine. Singura persoana care te poate ajuta sa treci peste aceasta bariera a “raului” este Cealalta Jumatate a Ta.

Probabil vrei sa simti putina caldura in inima iar aceasta nu te lasa. E intepata cu venin si te distruge. Inima e ceva de pretuit, daca nu o ai, nu ai viata, nu existi, nu esti o persoana, nu poti avea sentimente. Dar eu simt totul. Simt sentimentele, te simt pe Tine dragule, dar nu pot simtii caldura…

Unde ti-ai pierdut caldura? Unde ti-e glasul? Unde ti-e gandul? Gandul meu m-a parasit inainte sa intreb de el, si totusi intreb insa nu mi se raspunde. Unde e curajul? A pierit ultimul gram de tupeu sau poate chiar a luat nastere un nou gram.

Oare fiinta mea poarta un monstru ascuns sub aripile astea sidefate? Cu adevarat eu scriu. Dar fara adevar cu siguranta nu mai existau sentimente.

Si pianul? Pianul inca-mi canta in minte cu note grele si dure.

Nu am timp sa regret. Nu am timp sa urasc Acum. Momentul Acum poate fi deja prea tarziu pentru a-mi cere scuze fata de El. Dar o fac. Si mai sincera ca atunci cand o fac nu pot fii. A fii un regret sau a avea un regret. Raspunsurile te pot ucide asa ca ai grija ce fel de intrebari imi pui, iti pui, ii pui… Te vor ucide!

Pianul asta care-mi suna in cap, ma ucide. Si singurul care ma poate salva e El. Dar El….

El nu ma aude cand ii strig numele.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s