Mi-e prea frig.

tumblr_mx2riyIXkL1rg39rmo1_500~Mi-e frig. Mult prea frig ca sa-ti pot vorbii astazi dragule.~

Ma incalzesc din amintiri. Cineva mi-a spus ” Nu traii din amintiri, frunzele toamna cad pentru ca le-a venit timpul nu pentru ca vor”, la fel si amintirile, ele se duc, trebuie sa am grija de prezent. Dar mi-e frig, si inca mult prea frig ca sa-i vorbesc.

Am incercat sa sap in adancul meu pentru a ma gasii. Dar este greu, nici nu-ti imaginezi cate zac in mine. Dar inainte sa te gandesti, asigurate ca ai simtit. Mii de valuri de tristete ma ineaca crezand ca-mi fac un bine, dar ma sufoca lasandu-ma rece; desii e Iarna cuvantul “rece” poate fii descompus in dragoste si durere. Fiindca acolo unde e dragoste, suferi deci te doare.

Am incercat sa inspir fericirea unui copil dar am expirat ura apoi. Am incercat sa alerg dupa Tine dar tu nu incetai din a merge, nu ai intors capul nici macar o singura data. Am incercat sa astept. Am obosit. Nu mai vreau sa fac nimica, si inca mi-e prea frig sa vorbesc cu tine dragule.

M-am asezat langa fereastra si am privit pasarile cum zboara in cuplu pe cer. Pareau fericite dar….aparentele inseala. Totusi as fi vrut sa fiu o pasare, sa zbor pe bratele cerului , sa fiu imbratisata de vant , sa seman la fel ca restul speciei, sa nu mai simt acea durere care ma apasa si ma sufo….su….

Brrrr inca mi-e foarte frig ca sa-ti pot comunica iubire, dar nu-ti face griji dorul ma va incalzi…

Am zambit prosteste vazandu-mi reflexia in fereastra. Aratam comic, nu stiam de ce sunt trista, nu mai stiam cine sunt, pentru o secunda m-am simtit libera, libera din inchisoarea in care eram incuiata, am simtit fericirea sufleteasca, am trecut prin toate strarile nemaipomenite totul intr-o singura secunda si apoi…..apoi inca asteptam un semn de la El, dar nu s-a ivit iar mie inca mi-e prea frig ca sa-i vorbesc.

Tu m-ai facut sa-mi fie frig, numai tu ma poti incalzii, pana atunci mie….mie mi-e prea frig ca sa-ti vorbesc iubire.

Advertisements

One thought on “Mi-e prea frig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s